„4 ruže“ otvorile Valter fest

Projekcijom filma „4 ruže“ u režiji Vasilija Nikitovića sinoć je svečano otvoren 2. regionalni filmski festival Valter fest u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac, pokrenut u čast jednog od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca, Velimira Bate Živojinovića.

Radnja filma „4 ruže“, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

U filmu igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić i drugi.

Film je snimljen u produkciji Kinooko Filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Distributer filma je Filmstar.

Premijera filma je zakazana za 3. decembar u Sava centru, a od 5.12. prikazivaće u bioskopima se širom zemlje.

Do tada, upoznajte se sa „4 ruže“ na društvenim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/cetiriruze/

Instagram: https://www.instagram.com/cetiriruze/